top of page

Rodinné konstelace 15. - 17.3. (poslední místa)

Milí přátelé, ještě máme několik míst na prodlouženém konstelačním víkendu 15. - 17. března. Začínáme v pátek ve 14h, následuje dlouhá sobota (10 - 20h) a neděle (10 - 16:30h).

Toto bývají nejsilnější transformační workshopy. Můj přístup je organické plynutí dějů, kdy jedna konstelace navazuje na druhou. Příběhy plynou, prolínají se, na chvíli si odskočí do prožití vedlejšího ramene děje (paralelní konstelace převzaté kolegou). Pak se vše může zase spojit či dále rozdělit na další vedlejší konstelace nebo dosycování, pokud se některému z "herců" otevře silná příležitost k přeprogramu. Neutralizujeme šoková traumata, dosycujeme citové deficity, přeprogramováváme programy spojené se strachem, studem, vinou, nenávistí, kreslíme nové, dosud chybějící emoční a mentální mapy. Dva a půl dne takto vedených konstelací nám umožňují jít do velké hloubky. Pro malý příklad toho, co taky můžete vidět či prožít, doporučuji přečíst si můj včerejší článek o sobotních konstelacích.

Pro všechny detaily prosím klikněte na odkaz níže anebo navštivte www.ivetahavlova.cz. Případně rezervace poprosím na ivetahavlova@seznam.cz. Krásný den :) Iveta

https://www.ivetahavlova.cz/kopie-7-prav-7-identit-cyklus-4-vik

www.ivetahavlova.cz

Štítky:

Archiv
Sledujte Ivetu
  • YouTube
  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • LinkedIn
  • SoundCloud
bottom of page