top of page

FB skupina pro přátele z kurzů

Milí kamarádi, kteří jste u mně (a případně taky Jasmínky, Marušky a Káji) už prošli nějakými kurzy. Jak víte, jsme hodně otevření i v osobní rovině a Vy nám krásně oplácíte stejným, a tak se na konci dlouhodobých kurzů, ale i po víkendech, cítíme skoro jako rodina. Na FB už existuje velké množství uzavřených FB skupin, které jsme zřídili pro jednotlivé dlouhodobější kurzy a kde se i nadále vídáte a dál se máte rádi. Já bohužel nezvládám navštěvovat takové množství stránek. Chybíte nám ale.

Zároveň by bylo hezké, kdyby mohli mezi sebou sdílet lidé, kteří sice nebyli na stejném kurzu, ale prožili s námi v různých kurzech něco hodně podobného a měli by si co říct. Můj vlastní FB profil bych ale ráda ponechala přehledný a určený jen ke zveřejňování blogů (tím se zároveň omlouvám lidem, kteří mi někdy napíšou nějaký milý post na FB - za to, že všechny takové posty po jednom nebo dvou dnech z profilu vymazávám)...

Karel mi proto už několikrát navrhoval vytvořit FB skupinu, do které by měli přístup všichni lidé, kteří se už našich kurzů zúčastnili, skupinu přátel. Měli byste o něco takového zájem? Budeme rádi, když se aspoň takto udržíme v kontaktu. Už totiž neposílám žádné všeobecné emaily s pozvánkami nebo informacemi. Případně se můžeme a můžete i setkávat, v Praze i mimo Prahu, když bude mít někdo nápad na hezký zážitek nebo klidné místo k popovídání. A můžeme zřídit i pravidelné setkávání se, třeba jednou za čtvrt nebo půl roku. Cokoliv nám bude milé.

Napište mi. :)

Iveta

Štítky:

Archiv
Sledujte Ivetu
  • YouTube
  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • LinkedIn
  • SoundCloud
bottom of page