top of page

Živé vysílání v pondělí 27. dubna od 10:15h

Milí přátelé, zdravím Vás a přeji slunečný začátek týdne, v obou významech toho slova. 😊 V posledním měsíci jsem nepsala a dovolila si zůstat se svými pocity, které vypluly se změnou společenských témat, života společnosti i mého denního rytmu. Jako mnohým z Vás, i mnou proplula dávná témata, která jsem měla za dávno uzavřená. Pocity bezmoci, žalu, apatie, otázek po smyslu, které nepochybně souvisely i se smrtí mého otce, kterého jsem ztratila dvakrát. Plně nezpracované pocity šoku, deprivace, osamění, ztráty pevného bodu, separační krize… a další související se ztrátou nebo omezením osobní svobody. Ty všechny dnes pro nás vyplouvají z tělesné paměti napovrch.

Vzpomněla jsem si na svou dětskou školní přezdívku Světluška (ze které jsem kdysi měla pramalou radost, jelikož byla parafrází na moje příjmení) a čekala, než v sobě znovu objevím světlo. Teprve potom, řekla jsem si, budu zase mluvit a psát… Pracovala jsem na sobě, sama i s terapeutem, a teď jsem vděčná za tu příležitost k dalšímu pročištění a růstu, kterou nám karanténa nabídla.

Pokud máte chuť, přidejte se ke mně příští pondělí 27. dubna, od 10:15h do 11.15h online. Budu mluvit o možných podobách retraumatizací, které nám Korona přinesla a co s nimi, jaká je rychlá pomoc a jaká případně ta delší, pokud stojíme o hlubší transformaci. Také o nových strukturách životních opor i novém pohledu na strukturování času, které budeme možná v následujících měsících potřebovat. Mluvit budu jen chvíli a potom odpovídat na otázky. Setkáme se jako přátelé a souputníci, bezplatně. Kdo cítí chuť, napište mi prosím na ivetahavlova@seznam.cz. Ke konci týdne Vám pošlu odkaz na online „místnost“.

Krásný den

Iveta

www.ivetahavlova.cz

Štítky:

Archiv
Sledujte Ivetu
  • YouTube
  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • LinkedIn
  • SoundCloud
bottom of page